ALEXGAVRILIU

Fotografie

Știu că de cele mai multe ori scopul meu când am fost fotografiat a fost să “dau bine”. Să “ies bine”. Să am niște fotografii mișto. Știu că așa funcționează treaba. Majoritatea vrem să fim cool în poze, să dăm bine, să ieșim bine.
Mă gândesc la anxietatea care se declanșează în fața camerei de filmare sau în fața camerei foto. Teama că nu o să ieșim bine, că nu suntem destul de frumoși, că o se se vadă nasul din unghiul nepotrivit și așa mai departe. În afară de modele cu experiență cred că aproape toți oamenii au aceste rețineri într-o sesiune foto. Eu, cel puțin, le-am avut în majoritatea cazurilor.
Cred că rădăcinile sunt mai profunde. Cred că stânjeneala din fața camerei de fotografiat are cauze mai adânci. Intuiesc că are legătură cu imaginea corporală, cu felul în care ne percepem și ne valorizăm noi ca oameni în raport cu standardele de frumusețe la care am subscris cu sau fără voia noastră. Cred că implicațiile sunt multe și mai profunde decât pare la prima vedere.
Intenția mea pentru aceste sesiuni foto este să surprind esența cât mai reală a unui om. Esența ta la un nivel mai profund. Intenția mea este să îți fac fotografii pe care atunci când le privești să poți spune: – Ăsta sunt eu cel real. Asta sunt eu cea reală. Am ieșit eu însumi în poza asta.

Durata unei sesiuni este de 3-5 ore

Prețul include tva

300 €

Ce se întâmplă în sesiunea foto:

Vom combina fotografia cu anumite exerciții de scris prin care te voi ghida acolo în studio. Stânjeneala din fața camerei, o anxietate că nu ieși bine, un gând referitor la imaginea de sine – le vom explora prin scris. Apoi vom face câteva fotografii, apoi vom evalua starea și cum te simți, apoi te voi ghida să scrii din nou, apoi iar câteva fotografii, iar scris și tot așa până ajungem la ceva mai profund. Vom continua până în momentul în care vei putea sta în fața camerei tu cel real, autentic. Asta e scopul.

Până la finalul sesiunii vei dobândi:

– un set de fotografii cât mai autentice
– o mai bună cunoaștere de sine, mai ales asupra modului în care te valorizezi prin imagine
– un set de principii și instrumente cu ajutorul cărora te poți descoperi și intra în contact cu tine însuți prin scris

Voi ghida procesul și voi folosi o parte dintre principiile pe care le predau precum și experiența mea din Programele Write the Truth pe care le susțin. Vom lucra one to one.

Mă poți contacta pentru orice detaliu ce ține de fotografie printr-un email la adresa contact@alexgavriliu.ro sau folosind formularul de mai jos.

Scroll to Top