ALEXGAVRILIU

Coaching

Fac coaching pe subiecte punctuale, în sesiuni one to one, unde țintesc să ajung cu clientul în profunzime (la Adevăr) într-un timp foarte scurt. 

În sesiunile mele folosesc tehnici, instrumente și principii pe care le-am învățat în formarea mea cu Alain Cardon, în practica mea de coaching, în experiența mea personală de lucru cu sine la care se adaugă instrumente și principii pe care le folosesc în Programele mele de Scris. 

În timpul sesiunilor cu mine vei putea ajunge la anumite adevăruri personale, vei putea dobândi claritate, vei putea găsi soluții și vei putea concepe planuri de acțiune prin scris. Scrisul este o unealtă care de cele mai multe ori acționează la un nivel mult mai profund decât simplul dialog. 

Scopul sesiunilor de coaching pe care le susțin este stabilirea unui contact direct cu tine însuți prin autenticitate și curaj. Sunt convins că de aici izvorăște și claritatea și soluțiile și deciziile cele mai potrivite și pașii următori și acțiunea coerentă și sustenabilă. 

Durata unei sesiuni este de 60 de minute

Prețul include tva

250 €

Testimoniale

Sunt terapeut specializat în lucrul cu trauma și știu cât de important și vindecător este adevărul. Dar mai știu și cât de dificil este pentru unii oameni să-și dea voie să fie în contact cu propriile adevăruri. În programul lui Alex, în Write the Truth Program, se întâmplă acel fenomen de conectare umană sinceră și sigură, care facilitează accesarea adevărului pur.

Adina P.

Cred că prezența lui Alex a făcut diferența considerabil în programul Write the Truth. Autenticitatea pe care a adus-o prin prezența, participarea, atenția sau împărtășirile lui au infuzat și felul în care m-am raportat eu însumi la scris în general. A impactat modul în care mă uit la mine și la ce scriu despre mine. Alex a fost tot timpul, fără excepție atent și blând.

Elena S.

Sunt foarte recunoscător pentru ce am primit atât de la Alex cât și de la ceilalți colegi, pe parcursul programului. Nu am intrat să “aflu Adevărul” dar am avut speranța că mă voi apropia de el. Ce am aflat, în timpul scrisului, în program, pe lângă ce știam despre Adevărul meu interior e că nu e unul. Că sunt mai multe. Mai multe, pe mai multe aspecte ale vieții mele, nu e unul care se întinde pe toate.

Cipri Spirea

Poți cere detalii sau programa o sesiune de coaching individual printr-un email la contact@alexgavriliu.ro sau folosind formularul de contact de mai jos. Te rog să îmi spui în câteva cuvinte care este intenția pentru care dorești să faci coaching în acest moment. Îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil cu detalii și / sau următorii pași după caz.

Scroll to Top